Öthetes kislányt martak halálra feldühödött rottweilerek Ausztráliában

Vágólapra másolva!
Kutyatámadás történt az ausztráliai Új-Dél-Walesben. Egy családi grillezés közben két rotweiler támadt rá egy öt hetes kislányra, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően meghalt. A kutyákat az ebrendészet elszállította - írja a DailyStar. 
Vágólapra másolva!

Tom Riley és Lani éppen egy családi grillezést tartottak új-dél-wales-i otthonukban, amikor a család két rotweilere váratlanul rátámadt az öt hetes Mia Jade Riley-ra. Egy szemtanú azt mondta, hogy a kutyák nem tűntek izgatottnak vagy idegesnek a támadás előtt.

A kutyák egyik pillanatról a másikra támadtak a kislányra minden előzmény nélkül.

A család és a barátok azonnal megpróbálták elrángatni a feldühödött állatokat, miután ez sikerült csak azután vették észre, hogy a kislányuk csupa vér. Azonnal a Moruya Kórházba szállították, de az orvosok kétségbeesett próbálkozásai ellenére már nem sikerült megmenteni.

- tette hozzá az egyik szemtanú.

Rileyéknak évek óta megvan a két kutya, és soha nem mutatták agresszió jeleit másik lányukkal szemben, aki most két éves. A rendőrség szóvivője megerősítette, hogy mindkét kutyát elszállították, de a folyamatban lévő nyomozás miatt nem árulhat el többet.