Családi vacsora közben szülte meg gyerekét egy brit nő

Vágólapra másolva!
Régi meggyőződés, hogy a fűszeres ételek beindíthatják a szülést. Ezt az elképzelést Abbie Morris, fiatal anyuka megerősítheti, aki egy chilis vacsora közben szülte meg kisfiát. Szerencsére anya és gyereke is jól vannak - írja a Metro.
Vágólapra másolva!

A 32 éves nő éppen egy családi vacsorán vett részt, amikor heves fájdalmakat kezdett érezni. Abbie, akinek még egy hete volt hátra a kitűzött dátumig, nem is gondolta, hogy saját otthonában kell majd megszülnie gyerekét.

A fiatal nő mindenki megdöbbenésére, evés közben egyszer csak vajúdni kezdett és férje, Aaron, valamint nővére, Grace segítettek világra a kisfiút.

A kisbaba a Jax nevet kapta és a pár hálószobájában született. A fiatal anyuka hozzátette:

Az egész nagyon gyorsan történt, egyedül a szoknyámat tudtam levenni, aztán már be is indult a szülés."

Abbie sokat töprengett, hogy elmenjen-e a családi vacsorára, azonban az orvosok megnyugtatták, hogy minden rendben és még legalább egy hete van a szülésig.

Miután a vacsora alatt felerősödtek a fájásai, lepihent a hálóban és értesítette a mentőket. A mentős azt javasolta, hogy egy órányira lévő kórházba menjen, mert a közelebbiekben nincs elég ágy. Aaron rájött, hogy hosszú út vár rájuk, majd kirohant a házból, hogy megtöltse az autót üzemanyaggal, hogy biztosan el érjenek a kórházba.

A kis Jax azonban nem szeretett volna ennyit várni, mivel Abbienél beindult a szülés. A mentőtiszt intstrukcióit követve a férj és annak nővére segítték világra a kisfiút.

- tette hozzá az anyuka. A két segítő derekasan helytállt a baba világra segítésében, a kiérkező mentőknek már nem sok teendőjük volt.