Mi az igazság Putyin külügyminiszterével kapcsolatban?

LAVROV, Szergej
Rijád, 2022. június 1. Az orosz külügyminisztérium sajtószolgálatának felvétele Szergej Lavrov orosz külügyminiszterről az Öböl menti Együttműködési Tanács (GCC) és Oroszország stratégiai párbeszédének 5. alkalommal rendezett külügyminiszteri tanácskozásán vett részt a szaúdi fővárosban, Rijádban 2022. június 1-jén. MTI/EPA/Orosz külügyminisztérium
Vágólapra másolva!
Szergej Lavrov a legmagasabb rangú orosz tisztviselő, aki részt vesz a kedden kezdődő G20-ak csúcstalálkozóján. Az oroszok szerint hazugság a hír.
Vágólapra másolva!

Kórházba szállították Szergej Lavrov orosz külügyminisztert, miután megérkezett a G20-csúcstalálkozóra, Balira, írja az Associated Press három különböző kormány- és egészségügyi tisztviselőre hivatkozva. Névtelenül nyilatkoztak, mert nincs felhatalmazásuk arra, hogy az ügyről hivatalos minőségükben beszéljenek.

Ketten közülük azt mondták, hogy Lavrovot szívprobléma miatt kezelik.

Az orosz külügyminisztérium sajtószolgálatának felvétele Szergej Lavrov orosz külügyminiszterről, aki az Öböl-menti Együttműködési Tanács (GCC) és Oroszország stratégiai párbeszédének 5. alkalommal rendezett külügyminiszteri tanácskozásán vett részt a szaúdi fővárosban, Rijádban, 2022. június 1-jén Forrás: MTI/EPA/Orosz külügyminisztérium/-

A tisztviselők azt mondták, hogy a tartományi fővárosban, Denpasarban lévő Sanglah kórházba szállították az orosz külügyminisztert. A kórház egyelőre nem nyilatkozott a hírügynökségnek, az orosz nagykövetség sem.

Frissítés: a Reuters arról ír, hogy az oroszok szerint hazugság a hír, és Lavrov tagadja, hogy kórházba került. "Ez természetesen a hamisítás csúcsa" - mondta Maria Zakharova külügyminisztériumi szóvivő.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a kórházi ápolásáról szóló pletykák kapcsán a TASZSZ orosz állami hírügynökségnek elmondta, hogy szállodai lakosztályában készül a G20-ak csúcstalálkozójára.

Percről percre közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról itt követhető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!