Ejtőernyőzés közben halt meg a híres TikToker

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Tanya Pardazi, a 21 éves kanadai TikTok influencer lezuhat első önálló ejtőernyő ugrásán, augusztus 27-én Torontóban.
Vágólapra másolva!

Tanya Pardazi, a Torontói Egyetem filozófia szakos hallgatója, aki több mint 100 ezer TikTok-követővel rendelkezik, augusztus 27-én meghalt - írja az NBC.

A 21 éves kanadai egyetemista augusztus 27-én halt meg, miután a Skydive Torontóban elvégezte az ejtőernyőstanfolyamot és az első önálló ugrásán vett részt.

Az ejtőernyős létesítmény

megköveteli a tanulóktól, hogy elvégezzenek egy tanfolyamot az első önálló ejtőernyős ugrás sikeres végrehajtásához szükséges összes alapismeretről

beleértve a felszereléssel -, a repülőgépből való kilépéssel -, a szabadeséses testhelyzetettel -, az ernyő irányításával és a vészhelyzeti protokollal kapcsolatosan.

A képzési központ a 21 éves tanuló halálát egy Facebook-nyilatkozatban erősítette meg, amely a család iránti tiszteletből nem nevezte meg Pardazit név szerint és nem fognak további részleteket közölni az esetről.

A Facebook-nyilatkozat szerint:

az ejtőernyős alacsony magasságban gyorsan forgó főernyőt engedett ki anélkül, hogy a tartalék ernyő felfújódásához szükséges idő/magasság rendelkezésre állt volna.

"Az ugró az ejtőernyős közösség örömmel fogadott új tagja volt, és hiányozni fog a tanuló új barátai és a Skydive Toronto Inc. ugrótársai körében" - tette hozzá a közlemény.

A létesítmény együttműködik a rendőrséggel - amely augusztus 28-i közleményében megerősítette a halálos balesetet - áll a közleményben.

A címlapi kép illusztráció!