Újra vállalná az utat a férfi, aki egy jet skivel kelt át a tengeren a szerelméhez

Vágólapra másolva!
Kiszabadult a börtönből Dale McLaughlan, aki arról lett ismert, hogy egy jet skivel kelt át az Ír-tengeren decemberben, hogy találkozhasson szerelmével. A skót férfit a járványügyi szabályok megsértése miatt négy hét börtönre ítélték, úszni sem tud, ennek ellenére újra vállalná a kockázatos utat a barátnőjéért.
Vágólapra másolva!

Ha kell, újra átkelne egy jet-ski-vel a tengeren, hogy találkozhasson a szerelmével - mondta Dale McLaughlan a Good Morning Britain című műsorban. A 28 éves skót férfi onnan lett ismert, hogy egy jet ski-vel kelt át a skóciai Isle of Whithornból a Man-szigetre, hogy találkozhasson a barátnőjével, Jessica Radcliffe-el. Dale ezzel megszegte a járvány miatt hozott korlátozó intézkedéseket, ami miatt négy hét börtönre ítélték.

Az angol sajtóban csak Jets Ski Lovers-nek nevezet férfi azóta kiszabadult, viszont nem térhet vissza a Man-szigetre.

Egy reggeli műsorban Dale arról beszélt, hogy bármit megtenne a szerelméért, és ha kell, újra vállalná az utat is.

Úszni sem tud

A férfi korábban is elmondta, hogy mielőtt neki vágott volna a tengeri útnak, többször kért engedélyt a beutazásra a hatóságoktól, hogy találkozhasson Jessicaval.

Vállalta volna a karantént és teszt elvégzését is, de megkeresésére nem kapott választ.

– Ekkor azt mondtam, a kezembe veszem az irányítást.

– mondta a műsorban Dale.

A férfi december 11-én több mint öt óra alatt tette meg a körülbelül negyven kilométeres utat,

majd miuátn partot ért még több mint 20 kilométert gyalogolt barátnője házáig. Dale korábban soha nem ült jet skin és ahogy azóta a családja elárulta, úszni sem tud.

A műsorban azt is elmondta, hogy mikor megérkezett a szigetre, Jessicának azt mondta, hogy komppal utazott, a nő a rendőröktől szerzett tudomást Dale különös útjáról.