Jetpackkel repkedett valaki a Los Angeles-i repülőtér közelében

konnektor jetpack magyarósi csaba 2017.01.01
Vágólapra másolva!
Egy rejtélyes, jetpackkel repülő embert jelentett több pilóta vasárnap a Los Angelesi Nemzetközi Repülőtéren. A különös rakétaember mindössze pár száz méterre repült el a landoló gépektől, a hatóságok egyelőre nem akadtak a nyomára.
Vágólapra másolva!

Két pilóta is arról számolt be vasárnap, hogy egy jetpackkel repülő embert láttak a Los Angeles-i Nemzteközi Repülőtér közelében - írja az ABC News. A cikk szerint elsőként az American Airlines Philadelphiából érkező járatának pilótája számolt be a rejtélyes esetről, aki közölte azt irányítokkal, hogy

Létezik olyan jetpack, amely több mint 3500 méteres magasságban is képes repülni (illusztráció) Forrás: Origo

Az iránytíók erre döbbenten visszakérdeztek, mire a pilóta pontosította a találkozást, és azt mondta hogy körülbelül 1000 méteres magasságban látták a titokzatos rakétaembert, aki

mindössze 270 méterre volt a géptől.

Rövidel ezután egy másik gép pilótája is jelezte a toronynak, hogy látott valakit a gépe közelében jetpackkel repülni. Ezután az irányítók minden gépet értesítettek a veszélyről.

A Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) a bejelentéseket továbbította a los angeles-i rendőrségnek, a hatóságok azonban egyelőre nem tudják, hogy ki lehetett a rejtélyes jetpackes. Az FAA szerint az elmúlt két évben megszaporodtak a hasonló észlelések, havonta akár 100 hasonló bejelentést is kapnak.

A cikk azt is megjegyzi, hogy létezik olyan jetpack, amely több mint 3500 méteres magasságba is képes felrepülni.