Orbán Viktor kormányfői V4-csúcson vett részt Prágában

PELLEGRINI, Peter; ORBÁN Viktor; MORAWIECKI, Mateusz; BABIS, Andrej
Prága, 2019. június 28. A Miniszterelnökii Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor magyar (j2), Peter Pellegrini szlovák (j), Andrej Babis cseh (b) és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök (b2) a V4-egyeztetésen Prágában 2019. június 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök a cseh fővárosba utazott, ahol a visegrádi országok miniszterelnökei egyeztették álláspontjukat a vasárnapi EU-csúcs előtt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.
Vágólapra másolva!

A V4-kormányfők – Andrej Babis cseh, Mateusz Morawiecki lengyel, Peter Pellegrini szlovák és Orbán Viktor magyar miniszterelnök – munkaértekezletét a prágai Hrzán palotában tartották péntek este.

A megbeszélésen egyeztették álláspontjukat a hétvégi rendkívüli EU-csúcsra.

Orbán Viktor magyar, Peter Pellegrini szlovák (jobb szélen), Andrej Babis cseh (bal szélen) és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök a V4-egyeztetésen Prágában 2019. június 28-án Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi B

Az Európai Tanács vasárnapi brüsszeli ülésén az uniós állam- és kormányfők folytatják a vitát, és megpróbálnak megegyezésre jutni az EU legfontosabb intézményeit a jövőben vezető személyekről.