Késeléses támadás Belgiumban, hárman meghaltak

Vágólapra másolva!
Belga sajtójelentések szerint a rendőrség részlegesen lezárta az ország keleti felében fekvő Moresnet települést, miután bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi több embert is megkéselt az egyik helyi étteremben. 
Vágólapra másolva!

A sajtóban megjelent felvételeken látható, ahogy rendőrök lezárják a Liége közelében fekvő település utcáit. Egyes értesülések szerint a megkéselt emberek egyike belehalt sebeibe.

Belgium keleti részén található Moresnetben egy férfi több embert is megkéselt egy étteremben. A helyi hatóságok szerint 17 ember megsérült, és halálos áldozat is van – írja a TVP.info.

A rendőrség lezárta az utcát. A késelés délután öt körül történhetett. Az rtl.be portál szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy az egyik áldozat egy nő.

A késelő véletlenszerűen támadt az emberekre. Thierry Wimmer rendőrségi szóvivő szerint személyes indíttatású volt a támadás.

19:30-kor azt nyilatkozták, hogy már nincs veszély. Az ügyészség szerint a késelővel együtt hárman meghaltak.

Jelenleg még folyik a nyomozás, hogy miért történt a késelés. Szemtanúk szerint a férfi a volt élettársát és annak anyját szúrta le. A támadón kívül ők lehetnek a halálos áldozatok. A sebesültek pedig megpróbálták megakadályozni a gyilkosságot.

A pár állítólag fél éve szakított, és a férfi már többször megfenyegette a nőt.