Krokodilok közé ugrott, mert meg akart halni

This picture taken on September 15, 2014 shows crocodiles in and outside a pond at the farm where a woman committed suicide in Samut Prakan, outside Bangkok.  A 65-year-old Thai women has committed suicide by leaping into a pond of crocodiles at a farm po
This picture taken on September 15, 2014 shows crocodiles in and outside a pond at the farm where a woman committed suicide in Samut Prakan, outside Bangkok. A 65-year-old Thai women has committed suicide by leaping into a pond of crocodiles at a farm popular with tourists on Bangkok's outskirts, police told AFP on September 16. The incident occurred during opening hours at the farm which doubles as a zoo and draws visitors who can feed the deadly reptiles from a walkway. AFP PHOTO -- THAILAND OUT
Vágólapra másolva!
Az öngyilkosság különösen brutális módját választotta egy 65 éves thaiföldi asszony.
Vágólapra másolva!

Több száz felnőtt hüllő közé ugrott be az asszony a Bangkok közelében lévő Samut Prakan Krokodilfarmon. Az állatkertként is működő farm alkalmazottai próbálták hosszú botokkal elverni a közeléből a hatalmas állatokat, de esélyük sem volt megmenteni a nőt – számolt be a Bangkok Post.

Szemtanú beszámolói szerint az asszony levette a cipőjét, mielőtt három méter magasból a vadállatok közé vetette volna magát. Családtagjai elmondták a rendőröknek, hogy Wanpen Inyai depresszióban szenvedett.

A korláton keresztül ugrott le az asszony a krokodilok közé Forrás: AFP/Afp

Tudták, hogy baj van

A család azonnal a rendőrséghez fordult, mikor felfedezték, hogy az asszony elment otthonról, de Thaiföldön is 24 órát kell várni, hogy valakit eltűnt személyként be lehessen jelenteni.

Az eset még pénteken történt, de a rendőrség csak kedden erősítette meg az asszony halálhírét.

Nem ő volt az első

Egy másik nő is lett már ezen a farmon ugyanígy öngyilkos 2002-ben, és egy évtizeddel korábban is jelentettek hasonló esetet – emlékezetett a BBC.

A krokodilfarm tulajdonosa egy helyi rádióállomásnak elmondta, hogy a biztonság fokozása érdekében megmagasították a kerítéseket a sétautak mentén.

A farm internetes oldala szerint több mint tízezer krokodiljuk van. A fapagodákat magas korláttal ellátott sétautak kötik össze, ezekről lehet megfigyelni az állatokat.