A thaiföldi rendőrség azonosította a két brit gyilkosát

Vágólapra másolva!
A rendőrség gyanúja szerint egyikük ismerőse gyilkolhatta meg azt a két brit turistát, akiknek a holttestét hétfőn reggel fedezték fel egy thaiföldi szigeten.
Vágólapra másolva!

A rendőrök átkutatták a Koh Tao szigetén található szállodákat és az alkalmazottak szállásait nyomok után. A két áldozat – egy 23 éves nő és egy 24 éves férfi – fején és arcán súlyos sérülések és vágások találhatók, amelyeket valószínűleg egy kapa okozott – a vérfoltos szerszámot a testektől nem messze találták meg.

Az áldozatok a barátaikkal érkeztek a nyaralóhelyre, és ott ismerkedtek meg. A helyi rendőrfőnök szerint biztonsági kamerák felvételei bizonyítják, hogy hétfőn hajnali egy óra körül együtt távoztak az egyik bárból.

Egy olyan felvételt is találtak, amelyen egy magányos férfi látható, aki valamivel később ugyanabba az irányba sétált – számolt be a Fox News.

Ő az első számú gyanúsított

A brit Daily Telegraph értesülése szerint a rendőrök már azonosították a férfit, de a nevét nem hozzák nyilvánosságra. Annyit közöltek róla, hogy ázsiainak látszik, és ő a legfőbb gyanúsított. Félő azonban, hogy már elhagyta a szigetet, még a gyilkosság éjszakáján felszállt a kompra Bangkok felé.