Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy feleségen osztozik két kenyai férfi

Vágólapra másolva!
Két férfival is randevúzott egy kenyai nő, akik előbb összeverekedtek rajta, majd megállapodtak, hogy inkább megosztják egymás közt. Mindketten feleségül veszik, és a gyerekek felnevelésében is segítik, de mindig más-más napokon lehetnek nála.
Vágólapra másolva!

Megállapodott egymással két kenyai férfi, hogy ugyanazt a nőt veszik feleségül. A nő mindkettőjükkel randevúzott, de nem volt hajlandó választani közülük. Négy év telt el úgy, hogy mindketten jártak a nővel, mire kiderült a kettős játék. A férfiak ölre mentek, de a helyi rendőr békéltető közbelépésére végül egyezséget kötöttek.

Megállapodtak arról, hogy milyen időközönként váltják egymást a nő házában, és hogy egyenlő módon kiveszik a részüket a nő által szült gyermekek felnevelésének terheiből. "Tiszteletben tartjuk a másik soros napjait. Megállapodunk, hogy szeretjük egymást, és békében élünk. Ezt az egyezséget szabad akaratunkból külső nyomástól mentesen kötöttük" - idézte a megállapodást a kenyai NTV televízió.

A nő - egy kétgyermekes özvegy - nem szerette volna nyilvánosságra hozni kilétét.

Ügyvédek szerint a frigyet akár jogilag is el lehet ismerni, ha be tudják bizonyítani, hogy a többférjűség szokásban van azokban a közösségekben, ahonnan származnak. A többnejűség nem szokatlan Kenyában, de megosztott feleségről még senki sem hallott - írja a BBC brit közszolgálati adó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez