Furcsán viselkedett, de pártja szerint nem volt ittas Jan Slota

Vágólapra másolva!
Videofelvétel készült arról, amint Jan Slota, a Szlovák Nemzeti párt elnöke furcsa hangulatban ült az autója volánjához Pozsonyban. A párt szóvivője szerint kizárt, hogy alkoholos állapotban lett volna.
Vágólapra másolva!

Egy pozsonyi kereszteződésben, a jelzőlámpa előtt tétován állt, és percekig matatott az autója mellett néhány napja a Szlovák Nemzeti Párt elnöke. Jan Slotáról egy járókelő készített videofelvételt az éjszakai órákban, akivel beszélgetésbe is elegyedett.

Az amatőr felvételen ugyan csak a kocsi látszódik, de a Tvnoviny.sk hírportál szerint az egész egy pozsonyi utcán történt, a politikus pedig a zöld lámpa ellenére kezdett az autója mellett ácsorogni. Slota megkérdezte a videó készítőjét, miért figyeli őt, erre a járókelő azt felelte, hogy azért, mert egy kereszteződésben áll. A politikus visszakérdezett, hogy miért csinál ebből gondot, majd furcsa állapotban beült a kocsiba, és elhajtott a közeli bevásárlóközponthoz.

Jana Benková, az SNS szóvivője azt mondta, hogy Slota a feleségével tartott hazafelé bevásárlásból, és teljesen kizárt, hogy ittas lett volna.

A Slotáról készített videó