Magyar artista kápráztatta el Spanyolországot - videó

Antal Loretta, Daniel Togni, légtorna, CSAK CÍMLAP!
CSAK CÍMLAP!
Vágólapra másolva!
Antal Loretta és olasz származású vőlegénye, Daniel Togni egy légtornász-produkcióval egészen az elődöntőig eljutott a spanyol tehetségkutatóban a Bors szerint.
Vágólapra másolva!

A makói légtornász életútja szinte népmesébe illő a lap szerint. Szülei hagymatermesztésből biztosították számára a boldog gyermekkort, de ő nem akarta folytatni a családi hagyományt. Amikor kiskorában végignézte az egyik utazó cirkusz előadását, annyira elvarázsolták a látottak, hogy felnőttként jelentkezett az artistaképzőbe. Kiderült, hogy tehetséges.

A Fővárosi Nagycirkuszban ismerkedett meg a Magyarországon dolgozó Togni dinasztia egyik tagjával, aki azóta a párja és együtt is dolgoznak.

"A légtornászpár szemmel láthatóan egyszerre szenvedélyes és alázatos, ha munkáról van szó. 2019-ben az amerikai Got Talentben az egyik zsűritagnak nem tetszett a Loretta és Daniel produkciója, ám lehetőséget kaptak az újabb bizonyításra! Érdemes megnézni, mivel készültek és hogy reagált a közönség meg a zsűri az előadásukra és az azt követő extrára" - írja a Bors.

Legutóbb a spanyol Got Talentben mutatkoztak be.

Annyira tetszett a műsor a zsűrinek, hogy egyenesen az élő adásba juttatták őket. A héten tartották az elődöntőt, amelyben kis híján valamennyi zsűritag megnyomta az aranygombot, de aztán az egyikük azt javasolta, hogy inkább bízzák a döntést a közönségre. Az artista lány azt is elárulta, hogy ez a műsor más volt, amint az amerikai.

– tette hozzá, majd arról beszélt, hogy Daniellel 2018-ban, Valentin-napon eljegyezték egymást, de a lakodalommal még várnak.

– mondta Loretta.

A friss produkciót a Telecinco spanyol tévécsatorna honlapján lehet megnézni.