Klippremier az Origón: nézze meg a Magyar Rhapsody Projekt dalához készült videót!

Magyar Rhapsody Projekt, Kossuth-nóta
Vágólapra másolva!
Az Origón láthatják először a Magyar Rhapsody Projekt legújabb klipjét. Egy Kossuth-nótát dolgoznak fel, ősi magyar és modern hangszereket ötvözve. A honfoglalást idéző zenei világgal idézik meg a múltat. A dallal a magyar identitást szeretnék erősíteni.
Vágólapra másolva!

Nemrégiben jelent meg a Magyar Rhapsody Projekt zenekar második albuma, a Levédia. A lemez nyitódalához, a Boldogasszony anyánk kezdetű régi magyar himnuszhoz készült az első klip, amit Nagyboldogasszony napján mutattak be.

A zenekar most újabb klippel, egy Kossuth-nótával, a '48-as harci dal feldolgozásával jelentkezik. Ezt először itt, az Origón láthatják most.

„Ezzel a dallal azt szeretnénk megmutatni, hogy

A jelen kor harca már nem a csatatéren zajlik, hanem egészségük, harmóniánk megtartásáért, mely kapcsán ezek a rezgések segíthetnek, és felidézik őseink győztes csatáit, azt, hogy minimum 1000 éve magyarság él a Kárpát-medencében" – mondja Bársony Bálint, a Magyar Rhapsody Projekt egyik vezetője, Artisjus- és Fonogram-díjas szaxofonművész, zeneszerző.

A zenekar két alapítója és vezetője, Bársony Bálint és Elek Norbert azt is elmondták, hogy a Levédia minden egyes dalához terveznek klipet készíteni.