Száz ampernek ötven a fele címmel dalt irt Kozsónak Galambos Lajos, a klip premierje a Darázsfészek újratöltve adásában

Darázsfészek újratöltve 41
Vágólapra másolva!
Ezen a héten ismét új adással jelentkezett Bagi Iván! A paródiaműsorában a házigazda hétről-hétre görbe tükröt tart álhíreivel a magyar és külföldi hírességek elé.
Vágólapra másolva!

A Darázsfészek újratöltve 41. adásából többek között kiderül az is, hogy miért hagyta ott dühösen a műsor stúdióját a Hawaiiról csak Bagi Iván kedvéért hazatért műsorvezető-újságíró, Vujity Tvrtko. A hazai újságírás állócsillaga, Havas Henrik elmondja, hogy mit szól ahhoz: tömegek tüntettek azért, hogy újságíró- és médiaiskolája újrainduljon.

Továbbá

exkluzív videó látható a műsorban arról, hogyan szökött meg a piros lámpánál egy rabszállító furgonból egy ismert magyar énekes.

Egy titkos hangfelvétellel pedig lerántják a leplet a műsor készítői arról, hogy valójában miért költöztek külön az álompár tagjai, Marsi Anikó és Palik László.

Ám ha mindez még nem elég, akkor azt is eláruljuk, hogy miért pont Kasza Tibi lett az újrainduló Szerencsekerék műsorvezetője, továbbá elsőként számolunk be arról, hogy egy népszerű meteorológus, Pataki Zita, otthagyja eddigi munkáját és más pályára lép.

Végezetül pedig igazi világszenzáció a Darázsfészek újratöltve 41. adásában:

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi elénekli Kozsónak a 100 ampernek 50 a fele című nótát!

Ha önfeledt szórakozásra vágyik, tekintse meg a Darázsfészek újratöltve legutóbbi epizódját! Kattintson az alábbi videóra:

A korábbi adásokért kattintson ide!