Bagi Iván saját videoklippel buzdít mindenkit a koronavírus elleni oltás felvételére

Bagi Iván videóklip
Vágólapra másolva!
A népszerű Karinthy-gyűrűs humoristának nagyon fontos, hogy mindenki visszakapja régi életét. Bagi Iván, az Origón futó népszerű "Darázsfészek újratöltve" című műsor házigazdája egy olyan videoklipet forgatott, amelyben ő is énekel! Az Origónak beszélt az oltakozás fontosságáról és a videoklipjéről is.
Vágólapra másolva!

"Nagyon szeretek énekelni, amelyet a műsoraimban már több alkalommal is hallhatott a közönség. A videoklip ötlete még 2020 novemberében pattant ki a fejemből, amikor javában tombolt a járvány a világban. Egyik barátom autójában utaztam, amikor is meghallottam a Beatricétől az Azok a boldog szép napok című dalt. A dal hallgatása közben azok a gondolatok jártak a fejemben, hogy milyen jó is volt az élet, amikor még nem volt jelen az életünkben a Covid-19 vírus" - meséli Bagi Iván a produkcióról.

A humorista elárulta: az ötletéről először Duhonyi József producertársának, egyben barátjának beszélt. Ő egyetértett vele abban, hogy jó lenne ebből az ötletből klipet készíteni. Majd ezt követően keresték meg telefonon Nagy Ferót, aki azonnal igent mondott a felkérésre, sőt, még ahhoz is örömmel hozzájárult, hogy Bagiék egy kicsit átírják a sláger szövegét.

- mondja a népszerű humorista.

"Mivel talán már látható az alagút végén a fény, kötelességemnek érzem, hogy az emberek mindennapjaiba egy kis reményt és hitet csempésszek ezekben a nehéz időkben. Biztosan tudom, hogy jelen helyzetben kizárólag csakis az oltás tudja visszaadni a teljes életünket!" - teszi hozzá Bagi Iván.

A humorista elárulta: a múlt héten megkapta az első adagot a Covid-19 ellen védő oltásból, ezért mindenkinek csak ajánlani tudja, hogy oltassa be magát.

"Fontosnak tartom elmondani, hogy önkéntes alapon vállaltuk a klip elkészítését Feróval, mivel ezzel a videoklippel szeretnénk azokhoz szólni, akik eddig még nem regisztráltak az oltásra" - zárja Bagi Iván.

A videoklip: