Visszatérhet az AC/DC legendás énekese, aki egyszer már majdnem megsüketült

ACDC Brian Johnson 1982
(MANDATORY CREDIT Koh Hasebe/Shinko Music/Getty Images) AC/DC Brian Johnson live at Nippon Budokan, Tokyo, June 10, 1982. (Photo by Koh Hasebe/Shinko Music/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Sejtelmes fotókat tett közzé az AC/DC, de gyorsan törölték is őket. Azokból erősen gyanítható, hogy visszatér a korábban már visszavonult énekesük, Brian Johnson.
Vágólapra másolva!

A múlt héten felkerült az AC/DC hivatalos oldalára néhány fénykép, de a feltöltés után nem sokkal törölték is őket. Természetesen az élelmesebb rajongók gyorsan lementették a felvételeket, amiken egyértelműen a 2016 óta kivált Brian Johnson látszik, mellette pedig van egy másik meglepetés is, Phil Rudd. Ugyanis a dobosnak azért kellett 2015 környékén elhagynia a bandát, mert kábítószer-birtoklásért, és emberölésre való felbujtásért ítélték el.

A legendás énekes, Brian Johnson pedig 1980-ban csatlakozott, és egészen 2016-ig énekelt az együttessel, viszont olyan súlyos halláskárosodást szenvedett az évek alatt, hogy négy évvel ezelőtt abba kellett hagynia.

Johnsont Axl Rose helyettesítette az akkori turnéjuk fennmaradó állomásain. Ehhez képest a most kiszivárgott képek tanúsága szerint Johnson újra mikrofont ragadott, és Rudd is beült a dobok mögé. Egyébként a felvételek egy klipforgatáson készülhettek, és úgy tudni, még idén készültek Hollandiában. Idén nyáron már terjedtek olyan pletykák, hogy az AC/DC elkészített egy teljes albumot, és a képeket kiszivárogtató rajongók úgy vélik, a lemez idén novemberben meg is jelenik.