Prédikátor néven tér vissza Pajor Tamás

Pajor Tamás
Prédikátor
Vágólapra másolva!
Prédikátor néven tér vissza az egykori Neurotic együttes frontembere, Pajor Tamás. A visszatérést egy cabriós videóklippel támogatta meg, amiben a magyar könnyűzenei élet legkülönbözőbb stílusban alkotó előadói tűnnek fel. 
Vágólapra másolva!

Az 1980-tól hét éven át működő, legendás Neurotic együttes egykori frontembere, Pajor Tamás szóló projekttel tért vissza a zenei életbe. Prédikátor néven alkot és előad, a visszatérést pedig egy barát előadókkal megtömött videóklippel támogatta meg. A videóban Pajor Tamáson kívül szerepel még Geszti Péter, Varga Miklós, Fatima, Wolfie a Punnany Massifból, Szikora Róbert, Oláh Gergő, Gesztesi Károly, Jónás Vera, FankaDeli és Deniz is.

A névválasztásról Pajor Tamás azt mondta, „a Prédikátor egy közülünk. Örül és szenved, mint bárki más. Az igazit keresi a látszat mögött, a jót egy meghamisított, rossz világban. Keresi az utat a szívhez, ha kell beszól, de ha kell, bátorít is. Költészetet hoz a zenébe, zenét a költészetbe és igazságvágyat mindkettőbe. Ismert formákkal vezet az ismeretlen felé, valahogy ezt szeretném én is a zene eszközeivel.” [...] A klip a Patrióta című dalhoz készült, amiről Pajor azt mondta, „arra vállalkozik, hogy bemutassa: gondolkozhatunk bár a legkülönbözőbb módon az életről, a szülőföldünkről, de abban hasonlítunk, hogy

A dal arra is példát kíván adni, hogy nem kell mindenben egyetértenünk ahhoz, hogy jóban legyünk egymással.”

Pajor Tamás zenei pályafutását 1980-as évek elején kezdte a Neurotic együttesben, amely az egyik legkultikusabb magyar underground zenekar volt. Pajor lázadásból hozta létre az együttest, ami 7 évvel a megalakulás után, 1987-ben felbomlott. Pajor ekkor lépett be a Hit Gyülekezetébe. A zenéléssel nem hagyott fel, mert 1988-ban már az Ámen együttesben folytatta, amivel mai napig fellépnek.