Élvezték a berlini metrózást, ezért adtak egy gyors koncertet a peronon

U2 takes the U2 - Irish rockers play at Berlin underground Bono David Howell Evans
HANDOUT - The handout made available shows singer Bono (L) and guitar player David Howell Evans 'The Edge' (R) of the band U2 standing in an underground train of the U2 line in Berlin, Germany, 06 December 2017. Closely packed, fans and reporters stood in the underground train while the musicians walked through the train, shook hands and answered questions. (ATTENTION EDITORS: FOR EDITORIAL USE ONLY IN CONNECTION WITH CURRENT REPORTING/ MANDATORY CREDIT) Photo: Anja Caspary/Radioeins/dpa
Vágólapra másolva!
A járókelők legnagyobb meglepetésére gyors minikoncertet adott a U2 a berlini metróban. A helyi közlekedési társaság egy ideig élőben közvetítette a műsort a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Koncerttel lepte meg a berlini metró utasait a U2, mikor a német főváros metrójának kettes vonalán utaztak - írta a berlini közlekedési társaság, a BVG.

Az együttes két tagja, Bono és a gitáros The Edge néhány állomásnyit utazott szerdán a metróvonalon. Aztán a Deutsche Oper megállónál kiszálltak, és

zenélni kezdtek.

Három dalukat, a Get Out Of Your Own Way-t, a Sunday Bloody Sunday-t és a One-t adták elő. A videón látható reakciók alapján jó ötlet volt a metrós minikoncert. Ahogy a '60-as években is nagyon jó ötlet volt a The Troggstól a metróban forgatni legnagyobb slágerükhöz, a Wild Thing-hez készített klipjüket.

Nyilván promóciónak sem volt utolsó Bonóék kis akciója, mivel december 1-én jelent meg legutóbbi, sorban a 14. stúdióalbumuk. Így az sem lehet véletlen, hogy a három eljátszott dal közül az egyiket erről, a Songs of Expericence című lemezről választották.