Ébredjen lófejjel az ágyában

lofejparna
Vágólapra másolva!
Aki látta Francis Ford Coppola klasszikus gengszterfilmjét, az pontosan tudja, hogy az olasz maffiával nem érdemes packázni. A film egyik kekec szereplője ezt a saját kárán tanulja meg, mikor kedvenc versenylovának levágott fejét csempészik be a paplanja alá. A legendás jelenet nem csak a filmeseket, de a párnagyárosokat is megihlette, akik jó érzékkel mozdultak rá a piaci résre.
Vágólapra másolva!

Így született meg a Kropserkel lófejpárnája, aminek segítségével minden reggel újrajátszhatjuk A Keresztapa híres képsorait az ágyban. Mindehhez nincs szükség a kert végében álló istállóra, és még Don Corleonéval sem kell ujjat húznunk, csupán pár hetet várnunk, míg a plüssel kitömött lófej ideér a tengerentúlról.

A párna természetesen nem csak saját használatra jó, hanem ajándéknak is, és nem csak filmrajongóknak adhatjuk. Különösen hasznosnak bizonyulhat, ha például elégedetlenségünket akarjuk kifejezni a célszeméllyel szemben. Zsarnokoskodó főnök? Nagyképű osztálytárs? Feledékeny barát?

Don Corleonéval sem kell ujjat húznunk Forrás: Kropserkel

Az internetes beszámolók szerint a pihe-puha lófejpárna hamar házi kedvenccé válhat, hiszen hatalmasakat lehet rajta aludni. Csak az ébredéssel kell vigyázni, nehogy túlzottan megijedjünk.