Vidám számot adott ki a Coldplay

OFFBEAT HORIZONTAL PORTRAIT MUSICIAN SINGER STICKING TONGUE OUT ATTITUDE PORTRAIT-CLOSE-UP CELEBRITY
In this photograph taken on July 1, 2015, lead vocalist and co-founder of the band Coldplay, Chris Martin gives an impromptu performance at the Summer House Cafe in New Delhi. Martin, who is in the city as a goodwill ambassador for the non-profit organisation The Global Poverty Project, was part of the NGO's delegation which met with Indian Prime Minister Narendra Modi on July 2. AFP PHOTO / SUMMER HOUSE CAFE / NISHANT JHAMB
Vágólapra másolva!
Megjelent egy vidámabb Coldplay-szám? Szerintem te most szívatsz engem!
Vágólapra másolva!

A napokban kijött az első szám a Coldplay megjelenés előtt álló hetedik albumáról. Az Adventure Of A Lifetime szerencsére szakít az együttesre eddig jellemző rém unalmas busongással és szenvelgéssel, kifejezetten táncolhat és vidám lett.

Még Chris Martin is azt nyilatkozta róla, hogy boldoggá teszi.

Chris Martin boldog lesz Forrás: AFP

Az énekes egyébként azt is hozzátette, hogy évekig könyörgött Johnny Bucklandnak, a gitárosuknak, hogy írjon egy témát, ami legalább olyan király, mint a Guns N' Roses Sweet Child O' Mine-jában hallgató, és most végre előállt eggyel. A szám egyébként nekünk megidézi még helyenként az Arcade Fire-t és Nile Rodgers egy-egy dobását is.

A Head Full Of Dreams című lemezük elvileg december 4-én érkezik és a számokba besegített Beyoncé és Noel Gallager is. Ahogy Déri Zsolt is megjegyezte, a felvételeknél közreműködött az előző három albumon is producerkedő Rik Simpson, és csatlakozott a norvég Stargate duó is. Ők írták Rihannának többek között az Only Girlt és az S&M-et.

Szavazzon!

Neked hogy tetszik az új Coldplay-dal?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!