Különös világ, ahol nem léteznek gondok

LAMB 2015 címlapi
LAMB
Vágólapra másolva!
Lou Rhodes és Andy Barlow 1996-ban alakult duója, a LAMB visszatér Magyarországra, hogy bemutassa legújabb Backspace Unwind című lemezét a rajongóknak.
Vágólapra másolva!

Nagy várakozás előzi meg a LAMB holnapi azaz március 4-én tartandó budapesti fellépését, mivel legújabb hanganyaguk három év után készült el. Az Akvárium Klubban fellépő angol zenekar már nem előszőr jár Magyarországon.

Jazz, drum 'n' bass, downtempo, triphop egy albumon Forrás: Lamb Official

2003-ban a Szigeten sajnos zuhogó esőben léptek fel, de 2011-ben az A38-on mindenkit kárpótoltak. Idén azonban egy vadonatúj friss anyaggal térnek vissza. A Backspace Unwind a zenekar hatodik nagylemeze, amely a downbeat, a jazz és a drum ’n’ bass elemeit ötvözi. A külföldi kritikusok szerint az album hallgatása olyan különleges zenei élmény, mintha egy párhuzamos világban járnánk, ahol megszűnnek a gondok és teljesen kikapcsolja az agyunkat. A lemezbemutató turné 2014 októberében kezdődött, holnap este pedig mi is kipróbálhatjuk ezt az élményt.

A LAMB koncertje előtti bemelegítésről a Dorothy's Legs, valamint a Horányi Júlia és Álmos Gergely alkotta Mius gondoskodik majd az Akvárium Klub színpadán.