Nyerj jegyet Blondie budapesti koncertjére!

Vágólapra másolva!
Három darab páros jegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak a kérdésünkre.
Vágólapra másolva!

A kérdés: hányan játszanak még ma is a zenekarban az eredeti felállásból?

A helyes választ beküldők között 3 darab páros jegyet sorsolunk ki a szeptember 9-ei Blondie-koncertre a Budapest Arénában. A megfejtéseket 2014. augusztus 30-án éjfélig várjuk az alábbi e-mail címen. Az e-mail tárgya Blondie legyen, a levél pedig a megfejtés mellett tartalmazzon egy telefonszámot és címet, amelyen értesíthetjük a nyeremény átvételéről.

A játékosok a játékban való részvétellel, azaz a megfejtés e-mailen való elküldésével elfogadják a lenti nyereményjáték-szabályzatot.

A nyereményjáték-szabályzatot itt olvashatja!

Blondie mellett egy népszerű magyar előadót is láthat a közönség. Odett léphet színpadra a legendás zenekar előtt, aki, állítja, még az unokáinak is erről fog mesélni.

"Nehéz szavakba önteni, pontosan mit is érzek azzal kapcsolatban, hogy Blondie előtt léphetek fel, de megpróbálom. Nem példaképek szerint teszem a dolgom, sőt egyáltalán nem, viszont inspirációra és energiára szükségem van, és a Blondie zenéje-szövegei, nem mellesleg Debbie Harry személyisége, előadói hozzáállása, összetéveszthetetlensége lenyűgöz kamaszkorom óta. Az első igazán meghatározó az Accidents Never Happen című daluk volt, és még mindig ez a kedvencem tőlük. És hogy mennyire nincsenek véletlenek: a 26. születésnapom szeptember 8-án lesz, az első koncertem 26 évesen pedig Blondie előtt - ezt még az unokáimnak is mesélni fogom!" - mondja a különleges alkalomról Odett.

Az 1974-ben alakult Blondie az újhullám egyik kulcszenekara, mely az elmúlt évtizedekben számos ugyancsak igen fontos zenekarra és előadóra volt és van nagy hatással - a Blurtől a OneDirectionig. A Chris Stein gitáros és Debbie Harry énekesnő vezette zenekar, mely a kilencvenes évek óta ismét aktív, számtalan, de tényleg, rengeteg slágert írt, melyeket nem csak a haverunk, a barátnőnk, a feleségünk, a férjünk, de az anyukánk is ismer.