Madonna nem árulta el, hogy nőkkel csókolózott

Vágólapra másolva!
Madonna néhány hónappal ezelőtt forrón és hosszan megcsókolta Britney Spearst és Christina Aguilerát az MTV Video Music Awards ünnepségén. A történtek remek anyagot szolgáltattak a sajtó számára, amely még napokig az ominózus esetről cikkezett. Madonna kislányának, Lourdes-nak azonban még nem szabad megtudnia, hogy édesanyja nemrégiben két nővel is csókolózott.
Vágólapra másolva!

A 45 éves énekesnő néhány hónappal ezelőtt jó okot szolgáltatott arra, hogy - Britney Spearsszel és Chritina Aguilerával együtt - a magazinok címlapjára kerüljön. Az MTV Video Music Awards ünnepségén Madonna nyelves csókot váltott két fiatal kolléganőjével, akikkel közösen adta elő 1984-es slágerét, a Like a Virgin-t.

Madonna 8 éves kislánya, Lourdes is részt vett a gálán - virágáruslánynak öltözve jelent meg a színpadon. Ám a kislány már békésen aludt gyerekszobájában, amikor a francia csókok elcsattantak. "Egy kocsi várta őt és hazaviharzott vele abban a pillanatban, hogy letipegett a színpadról. Szóval fogalma sincs arról, mi történt később" - nyilatkozta a meglehetősen szigorú gyermeknevelési elveiről híres énekesnő.

Madonna még a tévénézéstől is eltiltotta gyermekeit, helyette hetente egyszer megnézhetnek egy videofilmet, kizárólag "nevelő célzattal". Állítólag egy időben komolyan foglalkozott a gondolattal, hogy kislányát ír bentlakásos iskolába küldje. Egy korábbi nyilatkozatában pedig kijelentette: egyelőre nem mesél múltjáról gyermekeinek, mert szerinte még túl korai lenne beavatni őket a részletekbe.