Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Testőrei miatt került bajba Snoop Dogg

Vágólapra másolva!
Snoop Dogg, eredeti nevén Calvin Broadus nem tarthat magánál lőfegyvert, és nem alkalmazhat fegyveres testőröket. Az annak idején kábítószerrel való visszaélés vádjával bíróság elé citált énekes ennek ellenére is kisebb hadsereggel érkezett egy hollywoodi díjkiosztó ünnepségre. 
Vágólapra másolva!

Amerika egyik legismertebb színes bőrű rappere, Snoop Dogg ismét a bíróság előtt találhatja magát.

A 30 éves zenész ellen még 1990-ben hozott ítélet szerint Dogg, eredeti nevén Calvin Broadus nem tarthat magánál lőfegyvert, és nem alkalmazhat fegyveres testőröket. Az annak idején kábítószerrel való visszaélés vádjával bíróság elé citált énekes ennek ellenére is kisebb hadsereggel érkezett a Black Entertainment Television Awards hollywoodi díjkiosztójára: páncélozott autóban, számos felfegyverkezett testőrrel jelent meg az ünnepség helyszínén.

"Rendőreink a bejárat előtt álltak, és azonnal gyanút fogtak, amint meglátták Doggot és golyóálló mellényt viselő tesőreit kiszállni a pánclozott járműből" - nyilatkozta Art Miller, az egyik Los Angeles-i rendőrtiszt. A rendőrség üldözőbe vette a zenész embereit, akik közül 13-at őrizetbe vett. Átvizsgálták a furgont is, ahol további hét lőfegyvert találtak. A rendőrség egyelőre nem indított eljárást a zenész ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről