Jennifer Lopezt kirúgta az ügynöke

Vágólapra másolva!
Bár a sztár mást állít, az ügynökség pedig nem nyilatkozik, a Variety című, tekintélyes szórakoztatóipari lap biztos információkkal rendelkezik arról, hogy a Jennifer Lopez mögött álló ICM ügynökség vezetői döntöttek úgy: megválnak a világ egyik legnagyobb sztárjától.
Vágólapra másolva!

fotó: Hölgyfórum

Annyi bizonyos, hogy Jennifer Lopez megszakított minden kapcsolatot az eleddig üzleti ügyeit intéző International Creative Managementtel, azon belül is személyes ügynökével, a cég társelnökével, a szuperügynökként számontartott Ed Limatoval. Ez a hivatalos verzió, legalábbis a J.Lo pártján állók szerint. Az ICM a sajtó kérdéseire csak annyit válaszolt: többé semmilyen fórumon nem képviseli Lopezt. A Variety azonban birtokába jutott egy belső ICM-közlemények, melyet maga Limato adott ki, s melyben az áll: "Úgy döntöttünk, a továbbiakban nem kívánunk Jennifer Lopez képviselői lenni, s erről már tájékoztattuk is menedzserét."

leftA világ egyik legnagyobb sztárjahttp://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=JENNIFER+LOPEZHallgassa otthon J.Lo lemezeit!

Lopez az idők során számos ügynökséget és menedzsert hagyott a háta mögött. A Variety szerint a szerepcsere kettős okra vezethető vissza. Egyrészről Jennifer filmjeiben messze az elvárt alatt teljesített. Két filmje, A Sejt és a Szeretném, ha szeretnél is egyaránt első helyen nyitott ugyan Amerikában, az Angyali szemek és a Most már elég viszont még mérsékeltnek is alig nevezhető lelkesedéssel találkozott csak. Így a kizárólag legnagyobb sztárokkal - Mel Gibson, Edward Norton - dolgozó Limatónak már nem jelentett igazán jó befektetést. Emellett olyan pletykák is elterjedtek Hollywoodban, hogy apró-cseprő problémák miatt - minthogy például Jennifert soha nem lehetett elérni telefonon - Limato egyszerűen megharagudott rá.

Kapcsolódó hír, hogy a Lopez ex-férje, a táncos-koreográfus Chris Judd, szintén új ügynököt választott magának, hogy az színészként is képviselje érdekeit. Úgy mondják, ő akar a következő Vin Diesel lenni.