Madonna is énekel az új Bond-filmben

Vágólapra másolva!
Madonna számot rögzít a huszadik, egyelőre elkereszteletlen James Bond produkcióhoz. Bár erről is felreppentek hírek, az énekesnő szóvivője cáfolta, hogy Madonna szerepelne is a filmben.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nem dőlt még el, hogy a dal egyben a főcímzene szerepét is betölti-e, az azonban bizonyos, hogy a reklámkampányban előkelő helyet fog elfoglalni.

Mint arról korábban az [origo] is beszámolt, a film forgatása már elkezdődött a Londonhoz közeli Pinewood Studióban. A szereposztás Madonna nélkül is parádés, a már-már elmaradhatatlan Pierce Brosnan által alakított 007-es ügynök mellett Halle Berry, Rick Yune és a nagy öreg John Cleese is feltűnik majd. A filmet Lee Tamahori rendezi.

Madonna szerződtetése nem rossz ómen, hiszen az ő dalai eddig kizárólag szuperprodukciókban szerepeltek. Ilyen volt az Amerikai pitéhez készített Time Stood Still, illetve a filmmel azonos című dal, ami azonban feldolgozás, eredetileg Don McLean írta.

Hatalmas siker lett a Beautiful Stranger című szám is, amit Madonna a '99-es Austin Powers: Kicsikém filmhez írt és vett fel.

Madonna persze saját filmjeiben is énekelt, sőt az Evita című musical címszereplőjeként is hatalmas sikert aratott. Az 1990-ben készült Dick Tracyben Breathless Mahoneyt alakította, bár ez esetben a kritikusok inkább a hangját dicsérték.

Hogy az énekesnő nem játszik a huszadik Bond-filmben, korántsem jelenti azt, hogy visszavonult volna. Legközelebb a sokat sejtető Love, Sex, Drugs & Money című filmben láthatjuk, amit férje, Guy Ritchie rendez és Jennifer Aniston, Jeanne Tripplehorn, és Bruce Greenwood is szerepel benne.

Emellett új lemezén dolgozik, aminek producere úgy hírlik, ugyanaz a Mirwais Ahmadzai lesz, akivel a Music nagy részét is készítette.

Korábban:

Forgatják az új Bond-mozit
Madonna férje gyűlöli nején az átlátszó pólókat

CD-ajánló:

Madonna-albumok