Gálvölgyi a veresegyházi asszonykórussal dalol

Vágólapra másolva!
Gálvölgyi János tavasszal új lemezzel jelentkezik. Több mint másfél évtizede már, hogy a színész hanganyagot adott volna ki, s az album készítői most igazi különlegességet ígérnek. A hírek szerint Gálvölgyi ismét újabb oldaláról mutatkozik be.
Vágólapra másolva!

A produceri feladatokat Janicsák István, a Z'Zi Labor együttes frontembere vállalta el. Ő csak a napokban írja alá szerződését az EMI kiadóval, de a lemez előkészületei már javában folynak. A zenei utómunkálatokat is Janicsák stúdiójában végzik majd el.

Már több dalnak is elkészült a zenei alapja, a szövegeket Kalpintér Mihály és Poós Miklós írta. A korongon nem csak eredeti számok kaptak helyt, feldolgozások is hallhatóak majd rajta.

A producer rengeteg érdekességet ígér. Azt mondja, szeretnének egy olyan lemezt kihozni, amely megfelel a kor követelményeinek is. "Nagyon jó, modern számok lesznek," - magyarázza Janicsák. "Terveink szerint közreműködne Cserháti Zsuzsa, Gerendás Péter, a Four Fathers és a ráadásban Bajor Imre és Koós János is"

Gálvölgyi János meghívná a veresegyházi asszonykórust is egy szám erejéig. Emellett egy igazi csemege is hallható lesz a lemezen, címe A klónkirály. Ebben Gálvölgyi az összes hangon megszólal, amit valaha is hallhattunk tőle; mindazokén, akiket valaha is parodizált.

Mindezek ellenére a producer azt mondja, az új lemez nem kifejezetten színészalbum lesz. Várhatók ugyanis olyan számok is, amikre akár táncolni is lehet, és a rádiók is játszhatják majd.

Gálvölgyi Jánosnak a lemez mellett tavasszal új könyve is megjelenik.

Korábban:

Gálvölgyi a rokkant láncszem
Az ORTT elítélte Gálvölgyi mozgáskorlátozottakat parodizáló műsorát