Egy drogos sofőr nekiment egy rendőrautónak Nógrádban

Vágólapra másolva!
Egy nógrádi férfi, mielőtt autóba ült, drogozott, majd a kábítószerből az útra is vitt magával. Útközben egy rendőrautónak ütközött. Ezért a rendőrök igazoltatták a férfit, aki bocsánatot kért a rendőröktől, majd később újra drogozni kezdett.
Vágólapra másolva!

2021 nyarán egy 32 éves férfi bedrogozva ült az autójába és a megmaradt drogból vitt magával az útra is. Délután épp egy nógrádi faluban vezetett, amikor nem vette észre az út szélén szabályosan és utasok nélkül parkoló rendőrautót, 

emiatt nagy gázzal neki hajtott a kocsi elejének. 

Ezután megállt, majd a csattanás hangjára a baleset helyszínére rohantak a rendőrök, akik igazoltatták a férfit. Amikor észrevették a zavart viselkedést, akkor drogtesztre vitték. 

Ekkor kiderült, hogy a férfi bedrogozva vezetett, majd a rendőrök a férfi autójában megtalálták a maradék drogot is.

teljes útlezárás a 82-es főúton, baleset, lezárás, rendőr, rendőrautó, rendőrség, balesetrendőr
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock/juhaszdani

Ezután a férfi beismerte és megbánta, amit tett, azonban ezután alig egy hónappal ugyanott folytatta, ahol korábban abbahagyta. 

A férfit kábítószer birtoklással és bódult állapotban való vezetéssel vádolja az ügyészség és javasolják, hogy a drogos sofőrt felfüggesztett börtönbüntetésre ítéljék és tiltsák el a vezetéstől. 

Győrben és Oroszlányban is kaptak el a rendőrök egy drogos sofőröket. Egy drogos férfi, aki jogosítvány nélkül vezetett elképesztő hazugsággal állt elő, hogy ne bukjon le. Budapesten alig néhány nap alatt több száz bedrogozott autóst kaptak el a rendőrök.