A kutyáknak kitett ételt ették a teljesen elhanyagolt kisgyerekek, elképesztő kínokat kellett átélniük

rendőrségi sziréna, forrás: pixabay.com
Vágólapra másolva!
Borzalmas kínokat élt három kisgyerek egy Győr-Moson-Sopron vármegyei faluban. Alig kaptak enni, koszban, mocsokban éltek. Volt, hogy azt ették, amit mások a kutyáknak raktak ki. Az anyjuk aztán egész napra, egész egyszerűen magukra hagyta a három kisgyereket, köztük azt a kisbabát, aki akkor mindössze nyolc hónapos volt.
Vágólapra másolva!

A nő egy Győr-Moson-Sopron vármegyei faluban, egy házban lakott férjével, három gyerekével, és egy ideig az apai nagypapával, az apa testvérének családjával és az apa korábbi kapcsolatából született kislányával. 

A zsúfolt házban cigarettacsikkek voltak eldobálva, cigarettafüst terjengett, amitől a gyerekeknek gyakran volt felső légúti hurutos megbetegedése.

Nyáron a gyermekvédelmi szakemberek családlátogatásakor a lázasan fekvő apát otthon találták, aki azért nem ment orvoshoz, mert elfogatóparancs volt ellene érvényben.

Miután az apát elvitték, aki az egyetlen kereső volt, az anya, a hatóságok segítsége ellenére sem tudta ellátni a gyerekeket. 

A házban eluralkodott a kosz, a dohány- és vizeletszag, rengeteg volt a légy. 

A gyerekek a jó idő ellenére lehúzott redőny mögött, a sötét szobában voltak egész nap. 

Testükön pelenkakiütéseket, gyulladást találtak a szakemberek. Előfordult, hogy a szomszédos szobában lakó rokonok által, a kutyáknak kitett ételt ették a gyerekek az udvaron.

Egy idő után az anya, a gyerekeket hátrahagyva fogta magát, és végleg elköltözött.

Erről azonban még csak nem is szólt senkinek, a gyerekei egész egyszerűen hiába keresték. 

A gyerekeket először a hozzátartozók, majd – még aznap - a hatóságok látták el. 

A hatóságok érkezésekor a gyerekek teste vizelettel, széklettel volt szennyezett, a legkisebb, nyolc hónapos gyerek kezét és fejét lógatta, kiszáradt állapotban volt.

A kegyetlen anya akár hét és fél évre is börtönbe kerülhet.