Három hétig hazudozott a dollárbaloldal Orbán Gáspárról, miután lebuktak, most mást hazudnak

Vágólapra másolva!
Nem bír leállni a dollárbaloldal a kormányfő fiáról terjesztett hazugságokkal. Először azt terjesztették egy jogerősen elítélt bűnözőre hivatkozva, hogy Orbán Gáspár meghalt, majd pedig miután lebuktak, azt a hazugságot szajkózzák, hogy bujkált a kormányfő fia. 
Vágólapra másolva!

A miniszterelnök fia, Orbán Gáspár a magyar csádi misszió előkészítésében vesz részt – erről Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter beszélt az Indexnek adott interjújában. Pénteken egy külföldi lapban felfedeztek egy, a Csádban a magyar delegáció tagjaként tárgyaló Orbán Gáspárról készült fotót.

Orbán Gáspár a kép baloldalán civilben látható Forrás: Index

Mindennek azért van jelentősége, mert a dollármédia egy gyurcsányista körőzött bünőzőre hivatkozva három hétig arról hazudozott, hogy a kormányfő fia állítólag meghalt. Most pedig, hogy kiderült, hogy Orbán Gáspár él, és a csádi misszióan vesz részt, a régi indexesek blogja arról kezdett hazudozni, hogy bujkált...

A teljesen értelmetlen és szánalmas magyarázkodás mögött az áll, hogy a dollármédia próbálja valahogyan elfedni, és elterelni a figyelmet arról, hogy hetekig hazugságot terjesztettek a miniszterelnök fiáról. Vagyis inkább folytatják a hazugságok terjesztését a Soros György által pénzelt propagandaoldalak.