Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Váratlan fordulat az időjárásban, ennek nem fog örülni

Jamaica, 2023. december 19., Vermont állambeli Jamaicánál, jelentős esővel és erős széllel járó időjárási ciklon, USA, vihar, időjárás
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Péntek
Délelőtt változóan, délután már erősen felhős lesz az ég. Szórványosan várható záporeső, északkelet felé haladva havas eső, a hegyekben hózápor is lehet. Nagy területen lesz erős, olykor viharos az északnyugati szél. 3-9 fok várható.

Szombat
Reggelig sokfelé várható csapadék: az ország északkeleti felén havazás, máshol eső. Napközben átmenetileg kevesebb helyen fordul elő vegyes csapadék. Sokfelé fokozódik viharossá a szél! 3 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Reggelig több helyen lehet eső, északkeleten havazás. Főleg Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében esély van arra, hogy fehér legyen a karácsony. Reggel +1, +2, délután +2, +11 fok valószínű. Sokfelé lesz erős a nyugati szél.

Hétfő
Változóan felhős időre van kilátás, északkelet felé haladva a több felhővel. Csak elszórtan lehet kisebb zápor. 11 fok körüli enyheség lesz.

Kedd
A gyakran erősen felhős égből csupán elszórtan fordul elő eső, zápor. Megerősödik az északnyugati szél. Marad a 10-11 fokos maximum.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről