Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Soros kedvenc lapja megint Magyarországot gyalázza

KOVÁCS Zoltán, kormányinfó, 2023.07.27., Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, sajtótájékoztató,
Budapest, 2023. július 27. Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. július 27-én. MTI/Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Nem hagyjuk, hogy Magyarországot "elintézzék", szuverenitásunkat és függetlenségünket mindenáron meg kell védenünk - írta Kovács Zoltán Soros kedvenc lapjának, a Project Syndicate-nek legújabb hazugsága kapcsán. A milliárdos spekuláns kedvenc lapja Orbán Viktor és Robert Fico képével megjelentetett cikkében azt követelte, hogy az EU számoljon le a demokratikusan megválasztott kormányokkal.
Vágólapra másolva!

Mindenkinek, aki még mindig azt kérdezi, hogy miért van Alexander Soros az óriásplakátokon, és miért létfontosságú, hogy megvédjük szuverenitásunkat a külső erőkkel szemben, nézze meg ezt: Soros kedvenc lapja kifejezetten arra buzdítja az EU-t, hogy "végezzen", "csapjon le" és zsarolja meg pénzügyileg a tagországok demokratikusan megválasztott kormányait. Ezeknek az embereknek semmilyen választói felhatalmazása nincs. Mi ez, ha nem közvetlen beavatkozás a belügyeinkbe? - tette fel a kérdést Kovács Zoltán legújabb X-bejegyzésében.

Kovács Zoltán ismét visszautasította azt a nevetséges érvet, hogy aki Sorost támadja, az eleve antiszemita lenne. Ez az ideológiáról és a radikális aktivizmusról szól, arról, hogy eltökélten beavatkozik Magyarország és más európai országok politikájába. Erről ő maga is számtalanszor írt, és ez a szándék nem szűnt meg azzal, hogy átadta a vezetést a fiának - írta az államtitkár.

Nem hagyjuk, hogy Magyarországot "elintézzék", szuverenitásunkat és függetlenségünket mindenáron meg kell védenünk - írta Kovács Zoltán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről