Két férfi verekedett össze egy hotelben

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Verekedéssé fajult a vita két férfi között egy Bács-Kiskun vármegyei szálloda éttermében. A két férfi ököllel ütötte-verte egymást, végül idegenek választották szét őket. 
Vágólapra másolva!

A budapesti és a nagykőrösi férfi tavaly december 21-én egy Bács-Kiskun vármegyei hotelban szállt meg. Már a fürdőtérben összevesztek egymással, majd az étteremben folytatták a vitát, ami közben az idősebb férfi meglökte a fiatalabbat, aki épp a társaságával volt. Ekkor a fiatalabb férfi ismerőse egy pohár vízzel akarta lecsillapítani őket, de a pohár kicsúszott a kezéből ésösszetört, emiatt az idősebb férfi arca megsérült. A férfi hátrafordult, hogy bosszút álljon, ám a többiek megakadályozták.

A fiatalabb férfi átfogta az idősebb férfi nyakát, verekedni kezdtek és ököllel ütötték-verték egymást, végül a földre estek.

Ezek után idegen emberek léptek közbe és választották szét őket.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A két férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat ellenük. A bíróság 130 ezer, illetve 150 ezer forint pénzbüntetést szabott ki velük szemben. A döntés jogerős.