Fellógatták Lukács Lacit!

Lukács Laci: "Az őszinteség az, ami hosszú távon működik"
Vágólapra másolva!
Több órahosszát lógott a levegőben Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere új klipjük kedvéért, az egyik jelenetben ugyanis ipari alpinistákat megszégyenítő ügyességgel mosta 120 méter magasban a MOL-torony ablakát. Exkluzív videónkban jönnek a részletek!
Vágólapra másolva!

Jövő héten debütál a Tankcsapda új klipje, amely a Pesten megjelent Isten című dalukra forgott egy igen exkluzív fővárosi helyszínen, a MOL Campuson.

A kulisszák mögé a Mediaworks kulturális divíziója, a Kultúrnemzet stábja is beleshetett, többek között abba a jelenetbe, amikor a debreceni rockzenekar frontembere félelmetes magasságban lógott órákon keresztül.

„Azok a dolgok, amik másnak extrémek, azok nekem nem feltétlenül azok" – mondta a stábunknak Lukács Laci, utalva ejtőernyős múltjára, melynek köszönhetően már-már otthonosan mozgott a komfortosnak egyáltalán nem nevezhető szituációban.

A különleges helyszín különleges technikákat is igényelt a forgató stábnak, hogy melyek ezek, az kiderül videónkból!

Írásainkat, interjúinkat, fotóinkat, videóinkat a Mediaworks szinte minden felületén viszont lehet majd látni a napokban, a dal premierje szeptember 20-án, szerdán lesz a Rocker Rádióban.