Drogos RTL Klub-figura hergeli a reggeli bulvár műsorukban az embereket

Dietz Gusztáv
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub kétségbeesetten próbálkozik, hiszen egyre kevesebben kíváncsiak a baloldali propagandacsatorna igénytelen műsoraira. Ezúttal a drogos Dietz Gusztávot hívták meg az RTL Klub reggeli bulvár műsorába, aki mindent elkövetett a magyarok hergelése érdekében.
Vágólapra másolva!

Dietz Gusztáv volt heroinfüggőt azért hívták meg a baloldali csatorna reggeli bulvár műsorába, mert nemrég drogtúladagolásban meghalt Angus Cloud, az Eufória című sorozat egyik mellékszereplője. Gusztáv arról beszélt, hogy neki már több barátja is meghalt, a lányának viszont minden lehetőséget biztosítani akar annak érdekében, hogy elhagyják az országot és máshol éljenek.

A drogos Dietz Gusztáv volt az RTL Klub reggeli bulvár műsorának vendége. Forrás: Instagram/Dietz Gusztáv

A drogos korábbi sportolót azért hívták meg tehát az RTL Klub reggeli bulvárműsorába, hogy a magyarokat hergelő baloldali propagandát osszon meg a nézőkkel, és megpróbálja rávenni őket arra, hogy elköltözzenek Magyarországról. Látszik, hogy a baloldali propagandacsatorna már mindent elkövet annak érdekében, hogy nézőket szerezzen, hiszen egyre több műsoruk teljesít borzalmasan gyengén.

A TV2 Mokka című műsorát olykor kétszer-háromszor annyian nézik, mint az RTL Klub bukott műsorát.