Megvadult kutyák támadtak egy kislányra és édesanyjára Szegeden, a nő súlyosan megsérült

kutyatámadás illusztráció
Vágólapra másolva!
Részeg férfi megvadult kutyái estek neki Szegeden egy családanyának és kislányának. A mesterfodrászként dolgozó Adel kezét és kislánya négy réteg ruháját is átharapta az egyik kutya. A gazdájuk fel sem ébredt a sikoltozásra - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Kis híján tragédiával végződött egy bowlingozós este Szeged belvárosában szombaton. Adel Smith, 12 éves kislányával, Sophie-val és a család egyik barátjával, Petivel épp tartott hazafelé a játékból, amikor felfigyeltek egy padon üldögélő férfire és a két kutyájára. Egy megérzés miatt libasorban indultak el feléjük, Adele ment előre, a férfi és a kislány utána - írja a Bors.

Addig nem volt gond, míg ő és barátjuk elsétált,

a kis Sophie-t azonban megtámadták a korábban még nyugodtan ülő állatok.

„Két oldalról vetette rá magát a két kutya. Az volt az egyetlen szerencséje, hogy négy réteg ruha, köztük egy hosszú fehér kabát volt rajta, a kezeit pedig korábban a kabát ujjába dugta, a támadáskor pedig rögtön az arca elé kapta. De még így is átharapták mind a négy réteget, a fognyom ott van a bordájánál” – elevenítette fel a szörnyű emlékeket az édesanya.

Illusztráció Forrás: pixabay.com

- mesélte Adele, aki Petivel azonnal védeni próbálták a kislányt, a rémült anya pedig megpróbált segítséget hívni.

Adele-nek is nekitámadt a kutya, átharapta a kezét

„Abban a pillanatban, ahogy a fülemhez emeltem a telefont, a kutya rám is ugrott, ráharapott a kezemre, a másikból pedig kirepült a telefon. Ekkor még egyszer nekem ugrott, elkapta a kezem, a földre rántott és térdre is estem. Ott még rázta is jobbra-balra” – tette hozzá.

Ekkor már mindenki sikoltott, üvöltött és kiabált, egyre több ember gyűlt köréjük, a padon ülő gazda azonban még csak fel sem riadt, részegen aludt.

A kutyák több embert is megtámadtak

A helyszínre hamar megérkeztek a rendőrök és a mentők. Ekkor ért oda egy 16 éves majsai lány is, akinek láthatóan össze volt marva a keze.

– mondta Adele.

A kórházban aztán kiderült, hogy nagy a baj, Adele kezén vélhetően ideget talált el a harapás: „Egyedül nevelem a kislányom, emellett kozmetológus és mesterfodrász vagyok, a kezem a munkaeszközöm, emellett vezetni sem tudok, pedig a lányomat Sándorfalváról Szegedre kell mindennap iskolába vinnem. Nem tudom, mi lesz így, hogy nem tudok dolgozni” – sorolta szomorúan a nő.

A kutyák ebrendészeti telepre kerültek, a gazdájukat pedig előállították a rendőrök.