Boltban késelte meg az ismerősét egy debreceni férfi

illusztráció
Vágólapra másolva!
A rendőrök több férfit is elfogtak a hétvégén Debrecenben, mert agresszívan viselkedtek. Volt, aki késsel kergetett meg egy biciklist, más az ismerősét késelte meg egy voltban.
Vágólapra másolva!

A debreceni Csárda utcában fogtak el egy 29 éves férfit a rendőrök október 28-án este.

A támadó az utcán vert meg egy 60 éves férfit.

A támadót az állapota miatt először detoxikálóba kellett venni, majd másnap reggel kihallgatták. Súlyos testi sértés miatt indítottak ellene eljárást.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Másnap délben, egy 52 éves férfi

késsel kezében kergetett meg egy biciklist a bicikliúton Debrecen külterületén. A férfi kihallgatása közben azt mondta, hogy nagyon ideges lett a biciklisre, mert szerinte el akarta őt ütni.

Nem tagadta, hogy korábban alkoholt ivott. Vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást.

Még aznap, nagyjából egy órával később a Kassai úton fogtak el a rendőrök egy 18 és egy 21 éves férfit. Ők egy közeli társasházi lakás ajtaját megrongálták, összetörték az előtte lévő padot, valamint beleállítottak a falba egy kapát. A testvérek ellen garázdaság miatt indítottak eljárást.

Szombaton este egy 36 éves férfi késsel támadta meg az ismerősét egy debreceni boltban.

A férfi elmondta, hogy főleg a féltékenység és az alkohol vezérelte. A karján késelte meg az ismerőst, akinek 8 napon túl gyógyuló sérülése lett. A rendőrök garázdaság és súlyos test sértés miatt hallgatták ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!