A feleségét fojtogatta az enyingi férfi, és közben azt üvöltötte, hogy meg fogja ölni, a gyerekeikkel együtt

családon belüli erőszak, gyerek
Vágólapra másolva!
Majdnem megölte a feleségét egy enyingi férfi. Kézzel, aztán egy zsinórral is fojtogatta. Aztán a gyerekekkel is végezni akart. Egy konyhakéssel kergette őket.
Vágólapra másolva!

A nyomozás adatai szerint a férfi enyingi otthonukban, egy vita közben azt üvöltötte a feleségének, hogy meg fogja ölni.

Aztán a hanyatt fekvő asszonyra ült, két kézzel a nyakát szorítva fojtogattaés azzal fenyegetőzött, hogy sokáig fogja kínozni.

A nő keményen védekezett, amitől a férfi még idegesebb lett. Egy idő már

a nőt a telefon töltőzsinórjával fojtogatta, és akkor már azt üvöltötte, hogy a gyerekeket is meg fogja ölni.

A nőnek még maradt annyi ereje, hogy szóljon a gyerekeknek, hogy hívjanak rendőrt. A férfi erre a gyermekektől elvett három telefont, a nőt pedig tovább fojtogatta.

Amikor a gyerekek kimenekültek a házból, a férfi a konyhából magához vett nagy kést, és utánuk indult. Hogy a felesége ne tudja követni, az asszonyt bezárta a házba.

A nő a lakásban talált egy segélyhívásra használható telefont és azonnal segítséget kért.

A rendőrök a ház előtt elfogták a férfit, aki még a rendőrök előtt is azt üvöltötte, hogy

megöli a családja minden tagját.

Az ügyészség indítványozta, hogy a férfit azonnal tartóztassák le, mert ha nem, be fogja fejezni a gyilkosságot. Ahogy szerintük azt sem lehet kizárni, hogy ha szabadon marad, megfélemlíti a családját, akik nem mernek majd vallomást tenni. És azt sem lehetett kizárni, hogy a férfi erlmenekült, hiszen azért, amit tett, hosszú évekre börtönbe kerülhet.

A bíróság mindezzel egyetértett, és elrendelte a férfi letartóztatását.