Gyerekeknek árult drogot egy jánoshalmai férfi, a tartozásukat erőszakkal hajtotta be

Vágólapra másolva!
Egy jánoshalmai férfi gyerekeknek árult kábítószert, akik gyakran adósak maradtak neki. A férfi úgy hajtotta be a tartozást, hogy bicskával és sokkolóval fenyegette őket, egyiküket többször meg is támadta.
Vágólapra másolva!

A férfi 2021-ben kristály néven árult ismeretlen eredetű kábítószert gyerekeknek a lakásán, valamint városszerte parkokban és buszmegállókban.

Gyakran előfordult, hogy a vevői adósak maradtak, ilyenkor erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítette őket a tartózásuk kifizetésére.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az egyik gyereket tavaly nyáron egy közeli erdőbe hívta, ahol pénzt vagy valamilyen műszaki cikket követelt tőle, közben egy sokkolót fogott a nyakához.

A megfélemlített gyerek egy házimozi rendszert hozott el otthonról, hogy rendezze a tartozását, pár nappal később azonban további értékeket követelt tőle a díler. Hogy ráijesszen elővett egy bicskát, majd a sokkolót is és be is kapcslta, mondván ha a kibírja a sokkolást, akkor eltekint a tartozástól. Ebből végül nem lett semmi, de pár hét múlva egy újabb fenyegetéssel egy drónt zsarolt ki a gyerektől.

A másik vevőjétől a vasútállomás mosdójában, egy késsel akarta behajtani a tartozását, majd ököllel megütötte az arcán.

Egy harmadik gyereket dühében sokkolt a bordáján, hasán és a bal combján, mert korábbi tartozás miatt nem a férfinak, hanem másnak adta oda a telefonját.

A férfi attól sem riadt vissza, hogy egy kitalált tartozást bicskával hajtson be egy olyan gyereken, akit már korábban is megvert. A gyerek emiatt egy LCD tévét adott oda neki.

A rendőrök tavaly októberben fogták el, most pedig vádat emeltek ellene.