Megszólalt a hódmezővásárhelyi babákat elcserélő ápolónő

Tired Mother Suffering From Post Natal Depression Baby Girls Women Two People Copy Space Domestic Life Child Abuse 20-29 Years Newborn Baby Crying Holding Latin American and Hispanic Ethnicity Frustration Exhaustion Emotional Stress Depression - Sadness I
Tired Mother Suffering From Post Natal Depression
Vágólapra másolva!
Több évtizede van a pályán az az ápolónő, aki figyelmetlenségből összecserélt két újszülöttet a hódmezővásárhelyi szülészeten.
Vágólapra másolva!

Pillanatnyi figyelmetlenség vezetett a tévedéshez, amely után két család nem a saját újszülöttjét kapta meg a hódmezővásárhelyi szülészetről való távozáskor. A hibát hamar észrevették, de az egyik családnak már otthonról kellett visszafordulnia az „idegen gyermekkel".

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Highwaystarz-Photography/Highwaystarz

A hibát vétő ápoló a Promenad24 portálnak beszélt a történtekről, a Ripost szemlézte. „Magam és a kolléganőim nevében szeretnénk bocsánatot kérni a szülőktől! Nem akartunk senkinek sem bajt, kellemetlenséget okozni, pillanatnyi figyelmetlenség okozta a tévedést. Több évtizede vagyok a pályán, hasonló még sohasem fordult elő. Nagyon megviselt, rendkívül bánt a dolog"- mondta az újszülött osztályon dolgozó szakember, aki hozzátette, pillanatnyi figyelmetlenségből nem olvasta el az egyik gyermek karján lévő karszalagot, ezért történhetett meg a baj.