Négy kislányát is megerőszakolta egy nyolcgyerekes, hódmezővásárhelyi pedofil

Tatabánya, pedofil hitoktató ügy
illusztráció
Vágólapra másolva!
Továbbra is letartóztatás alatt marad az a hódmezővásárhelyi férfi, akivel szemben a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat.
Vágólapra másolva!

Az 52 éves férfival szemben azért indult büntetőeljárás,

mert 2014. és 2019. között nyolc gyermekéből négy kislányát megerőszakolta.

Emellett az is rendszeresen előfordult, hogy a férfi gyermekeit különféle háztartási eszközökkel bántotta, illetve velük megalázó, trágár kifejezéseket használva beszélt, ha feladataikat nem úgy teljesítették, ahogy ő elvárta. A gyermekek időként meg is sérültek.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi ellen nyomozás indult, amelyben megállapították, hogy

magatartásával súlyosan megszegte a szülői feladatából adódó kötelességét, gyermekeinek súlyos szexuális és érzelmi traumát okozott, veszélyeztette testi, érzelmi és erkölcsi fejlődésüket.

A férfit kihallgatták, mindent tagadott. A gyanúsítottból vádlott lett. A vádemelés után is fenntartották a pedofil apa letartóztatását, aki ez ellen fellebbezést jelentett be.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla egyetértve a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával a fellebbezést nem tartotta alaposnak, mert úgy találják, hogy a férfi esetében a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye egyaránt fennáll. A férfi nem szabadul ki a rácsok mögül. A főügyben a Szegedi Törvényszéken hozhatnak majd ítéletet.