Soros radikális baloldali feministái "lázadó" 13 éves lányokat is várnak a nyári táborukba

China's state media warns Soros on betting against yuan, HK dollar China Chinese George Soros investor billionaire SQUARE FORMAT
Soros György
--FILE--Billionaire investor George Soros, chairman of Soros Fund Management and founder of The Open Society Institute, reacts at a sub-forum during the Boao Forum for Asia Annual Conference 2013 in Qionghai city, south China's Hainan province, 8 April 2013. China's state media has warned billionaire investor George Soros against betting on falls in the value of the Chinese yuan and Hong Kong dollar amid widespread worries over the health of the world's second-largest economy. China's fourth-quarter economic growth slowed to the weakest since the global financial crisis, increasing pressure on a government struggling to regain investors' confidence after perceived policy missteps jolted global markets. "Soros' challenge against the renminbi (yuan) and Hong Kong dollar is unlikely to succeed, there is no doubt about that," the People's Daily overseas edition said in a front-page opinion piece on Tuesday (26 January 2016). China's economic fundamentals remain sound, despite slower growth, volatility in its stock market and the yuan's depreciation against the U.S. dollar, said the opinion piece, written by a researcher at the commerce ministry.
Vágólapra másolva!
Alig pár hete fogadta el az Országgyűlés a gyermekvédelmi törvénycsomagot, a Soros-szervezetek láthatólag mindent megtesznek azért, hogy igazolják annak szükségszerűségét. Feltehetően szándékos provokációból, a bírósági ügyek megindításának és ezzel a joggyakorlat kialakításának céljával tették közzé nyári tábor felhívásaikat Soros György magyarországi feminista szervezetei, a Patent Egyesület (Patriarchátust Ellenzők Társasága) és a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület). A törvényben ugyanis azt is rögzítették, hogy az iskolákban csak a nyilvántartásba vett személyek és szervezetek tarthatnának szexuális felvilágosításról előadásokat, a nyilvántartásba nem vett civil szervezetek ilyen típusú tevékenységét pedig korlátoznák vagy kitiltanák az intézményekből. Éppen ezért most keresik a kiskapukat az álcivilek, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk ezekre a figyelmet – írja a Tűzfalcsoport.
Vágólapra másolva!

A Patent Egyesület és a NANE „Nyári tábor lázadó lányoknak" címmel hirdetett meg tábort a II. kerületben élő, vagy ott tanuló

13-18 éves lányoknak.

A Facebook oldalukon közzétett felhívás szerint az augusztus 16-19. között, délutánonként megrendezésre kerülő program során a résztvevő kiskorú lányok többek között megismerkednek az „egyenlőségre és kölcsönösségre épülő párkapcsolatok jellemzőivel", emellett „elemzik a szépségkultusz, a média hatását az énképükre", valamint „tanulnak a szexuális és reproduktív egészségről, a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek megelőzéséről".

Magán a plakáton van minden:

női nemi szerv, kondom és éppen megtermékenyülő petesejt is.

Ismételjük,

ezt a tábort 13-18 éves lányoknak szervezik a radikális baloldali Soros-feministák,

ezen a korosztályon belül pedig még igenis nagy különbség van az egyes lánykák között. Van, aki 13-14 évesen még Barbie babákkal játszik, és persze van, akit már érdekelnek a fiúk. Éppen ezért kellett megerősíteni a gyermekvédelmi törvénnyel a szülőknek azt a jogát, hogy ők döntsék el, miképpen nevelik és világosítják fel a gyermekeiket.

Ezek a szervezetek eddig ugyanis bejártak órákat tartani iskolákba is.

Az augusztusban a II. kerületi baloldali vezetésű önkormányzat támogatásából megrendezésre kerülő táborba ugyan a szülők küldik el a gyermekeiket, de lehet nincsenek tisztában azzal, hogy ott mit fognak hallani kislányaik. Bizonyára sokan vannak, akik örülnek annak, hogy egy ingyenes programra a nyár végén még el tudják küldeni a gyereket, ha már megjárta a lovastábort, kézművestábort, meg vidéken is volt a nagyszülőknél...

Csakhogy ennek az lehet az ára, hogy a gyermeket radikális baloldali feministák fogják indoktrinálni.

Emlékeztetőül, a Patent Egyesület tavaly ősszel azzal kavart nagy vihart, hogy bizonyos szavak használatának elhagyását, más kifejezésekkel való helyettesítését szorgalmazta a nyugati politikailag korrekt nyelvezet mintájára.

Az „anya", az „apa" és a „szülő" szavak használata helyett szerintük a „terhes nő" és a „terhes nő partnere" a korrekt szóhasználat. Ezt azzal indokolják, hogy az „anya, az apa és a szülő szavak olyan szerepeket jelölnek ki, amelyeket a nő, vagy a férfi lehet, hogy nem akar elfogadni".

A sorosista álcivilek szerint kerülni kell az „elvetetni egy gyereket" kifejezést is, és helyette inkább a „megszakítani egy terhességet", vagy az „abortuszra menni" szófordulatokat kellene használni.

Az már egyszer biztos, hogy a szózsonglőrködésben nagy tapasztalattal rendelkezhetnek a feministák, hiszen míg a Patent Egyesület abortusszal kapcsolatos (dez)információs portálján (mely a Budapesti Nyílt Társadalom Intézet támogatásával jött létre) azon szörnyülködnek, hogy „a kormány meg akarja győzni a lakosságot arról, hogy az abortusz gyilkosság, hogy aztán az abortuszt betilthassa" (amiről a kormány elmondta, hogy szó sincs róla), közben a gyermekvédelmi törvény kapcsán azt írták közös nyilatkozatban a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetséggel és a NANE-val:

„A gyermekek elleni szexuális erőszakot pedofiliának nevezni félrevezetés.

A pedofília fogalmának alkalmazása azt a téves képzetet kelti, hogy a gyermekek elleni szexuális visszaélés betegség következménye volna, holott az elkövetők többsége egészséges lelki állapotú, általában van kapcsolatuk felnőtt nőkkel, így tettüket nem pszichés megbetegedésük, hanem hatalmi helyzetük motiválja."

Hát akkor minek nevezzük a gyermekek elleni szexuális erőszakot, ha nem pedofíliának?

Az 1994-ben alapított NANE és a 2006 óta működő Patent Egyesület is jelentős támogatásban részesül a Nyílt Társadalom Alapítványtól, hivatalos partnerei a milliárdos spekuláns alapítványának. Mindkét feminista szervezet rendkívül jól beágyazott a Soros-hálózatba.