Magyarország ellenáll a rezsiköltségek növekedésének - videó

gázóra, mérőóra, rezsi, rezsicsökkentés, illusztráció
Debrecen, 2012. október 1. Háztartási fogyasztásmérő gázóra. A TIGÁZ Zrt. Debreceni Üzemigazgatósága 11 megyében látja el energiával a fogyasztókat. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
A Századvég Gazdaságkutató kisfilmben mutatja be, hogyan áll ellen Magyarország a rezsiköltségek növekedésének. A kormány a jövőben is képes lesz a magyar emberek érdekeit szem előtt tartva, érdemben befolyásolni az árak változását - olvasható a videóban.
Vágólapra másolva!

Mint a Századvég posztjában írja, lakossági rezsicsökkentési programnak köszönhetően az Európai Unióban Magyarországon a legolcsóbbak a háztartási villamosenergia- és földgázárak.

Az intézkedés következtében több, mint 1000 milliárd forint maradt a magyar embereknél, így felére csökkent az energiaszegény családok száma.

A jobboldali kormány vissza tudta szerezni a korábban külföldi tulajdonba került energetikai vállalatokat, így a jövőben is képes lesz magyar emberek érdekeit szem előtt tartva érdemben befolyásolni az árak változását.