Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ocsmány trágárságokkal Szarvas Józsefet gyalázza Sárosdi Lilla - videó

Vágólapra másolva!
Még a radikális baloldali aktivistapártól, Schilling Árpádtól és Sárosdi Lillától is szokatlan trágár stílusban gyalázza az egyébként semmilyen egyetemi végzettséggel nem rendelkező Sárosdi Lilla a Nemzeti Színház vezető színészét, Szarvas Józsefet, pusztán azért, mert Szarvas ősztől osztályvezető tanár lesz a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Sárosdi Lillát annak idején nem vették fel a Színművészetire.
Vágólapra másolva!

A viccesnek szánt francia szavakat azért keveri bele nemcsak stílusában, de színészi értelemben is gyalázatosan előadott trágárkodásába Sárosdi Lilla, mert férjével 2018 óta "emigrációban" egy francia faluban élnek. Emigrációjukat természetesen úgy kell elképzelni, hogy az Európai Unió egyik országából átkocsiztak egy másik országba. Azaz, jogi értelemben "emigrációjuk" nem sokban különbözik attól, mintha Sopronból átfurikáznának Nyíregyházára lakni. Sárosdi Lillának Franciaországban semmilyen művészi munkája nincs, Schilling németországi bukása után finoman szólva nem dúskál felkérésekben. Függetlenül a járványhelyzettől. (A videót egyébként a Mandiner vette észre.)

Ezek után megmutatjuk a Színház- és Filmművészeti Egyetem felhívását, amelyben Szarvas József valódi színészi átéléssel Vörösmarty Mihályt szaval. (Mint ismert, a Színművészetin ősztől Koltai Lajos, Vidnyánszky Attila, András Ferenc és Vecsernyés János is - valamennyien elismert művészek - osztályt indítanak.)

És érdemes megnézni (akár újra) az Origón néhány hete bemutatott Szarvas József-interjút. És figyelni a nagyszerű színész szelíd hangjára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről