Juhász Péter: B.sszon egyedül!

Vágólapra másolva!
Újabb, durván agresszív támadást indított a radikális baloldal egyik képviselője a rend és a normalitás ellen. Ezúttal Vidnyánszky Attila, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumának törvényesen kinevezett elnöke a célpont. Juhász Péter, a többszörösen megbukott egykori politikus a Facebook oldalán a "b.sszon egyedül" kifejezéssel próbált hergelni az Európa-szerte elismert művész ellen. Az alpári stílus egyáltalán nem új a baloldalon, emlékezhetünk Hadházy Ákos parlamenti trágárságára, vagy a nyilvánosság által Trágárkának elnevezett Nagy Blankára, aki másfél évvel ezelőtt hol a DK-val, hol az MSZP-vel, hol a Momentummal turnézta körbe a fél országot.
Vágólapra másolva!

A leginkább folyamatos tarhálásáról ismertté vált Juhász Péter, aki az előző parlamenti választáson pártjával, az Együttel nulla százalékos eredményt ért el, korábban pedig többek között azzal lett ismert, hogy kiderült róla, az elítélt bűnözőnek, Portik Tamásnak dolgozott (állítása szerint sajtószemlét csinált), egy példátlanul durva, trágár bejegyzéssel akar visszatérni a radikális baloldalba.

Juhász Péter tarhálás közben

A Facebook oldalán ocsmány támadást intézett Vidnyánszky Attila ellen.A többszörös bukása után most valószínűleg munka nélkül lévő Juhász agresszívan nekitámad mindenkinek, aki nem áll a radikális baloldal mellé, és nem adja fel azonnal az állását a Színművészetin (ha már Juhásznak nincs, másnak se legyen, nyilván).

A bejegyzésben azt írja a törvényesen kinevezett kuratóriumi elnökröl "B.sszon egyedül!"

Hadházy Ákos az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én. Fotó: MTI

Az agresszív, trágár stílus a radikális baloldal egyik legfőbb jellemzője lett. Emlékezhetünk Hadházy Ákosra, aki a parlamentben tavaly a "Lónak a f.szát" táblát tartotta fel. De ide tartozik a közvélemény által Trágárkának elnevezett Nagy Blanka esete, aki egy tüntetésen azt mondta Áder Jánosra, hogy "b.ssza arcon magát". Ezután az MSZP, Gyurcsány pártja, a DK és a Momentum egymással versengett, hogy melyikük tud több rendezvényen együtt szerepelni Trágárrkával.

Nagy Blanka Gyurcsány Ferenccel Fotó: Pesti Srácok

Az agressziónak, a törvények felrúgásának legjobb példája Gyurcsány Ferenc néhány héttel ezelőtti megszólalása, amiben vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát és rajta keresztül mindenkit, aki nem ért egyet a radikális baloldal vezérével.

Jól látható, hogy

ez a radikális baloldal összetartó ereje: a rend felrúgása, a verbális és fizikai erőszak, a szélsőbaloldali agresszió.

Ez ellen tiltakozott cikkében az Origón Rákay Philip, amelynek nagy visszhangja lett. Ezután petíciót is indított, amihez 301 művész és közéleti személy csatlakozott, és most már több, mint 25 ezren támogatják, özönlenek az aláírások mindenhonnan az országból, sőt a határon túlról is, Marosvásárhelytől Londonig.

Frissítés: Vasárnap délutánra az aláírók száma elérte a 30 ezret!

A petíciót itt lehet aláírni.