Orbán Viktor tartja az idei első Kormányinfót

ORBÁN Viktor
Budapest, 2018. április 10. Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart az április 8-i országgyűlési képviselő-választással kapcsolatban az Országházban 2018. április 10-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
2019. január 10-én, azaz most csütörtökön megtartják az idei első Kormányinfót, amelynek különlegessége, hogy Orbán Viktor miniszterelnök fog válaszolni a kérdésekre. Az Origo információ szerint a miniszterelnök ebből hagyományt szeretne teremteni.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor tartja az idei év első Kormányinfóját. A miniszterelnök korábban kijelentette, hogy minden évben fog egy nagy sajtótájékoztatót tartani, ahol az újságírók kérdezhetnek tőle.

Erre több nemzetközi példa is van, hasonló sajtótájékoztatót tart az amerikai elnök, Vlagyimir Putyin és Benjamin Netanjahu is.

Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart az április 8-i országgyűlési képviselő-választással kapcsolatban az Országházban Forrás: MTI/Soós Lajos

Az, hogy az év első Kormányinfóját a miniszterelnök tartja, logikus lépés, az Origo információ szerint ebből hagyományt akar teremteni Orbán Viktor, ahogy az évértékelőből is ő csinált hagyományt.