Az asszonyverő Juhász Péter alól megszűnik a párt

Juhász Péter ismét tarhált
Vágólapra másolva!
Szabó Szabolcs jelentette be az ATV-ben, hogy várhatóan megszűnik az Együtt. Juhász Péter pedig azt mondta, nem érdemes fenntartani a jogi entitást, és hozzátette, jövő héten fizetik vissza azt az összeget, amelyet kampánytámogatásra kaptak. Közeleg Juhász „politikai” „karrierjének” vége.
Vágólapra másolva!

Szabó Szabolcs azt mondta az ATV-ben, hogy mivel

a választáson az egy százalékot sem érték el, így állami támogatást sem kapnak, vagyis teljes mértékben ellehetetlenült a párt.

Ismert, a katasztrofális választási eredmény (0,77%) miatt a pártnak vissza kell fizetnie a kampánytámogatást, ami 150 millió forint körüli összegre rúg. Hogy a történet ne maradjon csavar nélkül, a hírt az a politikus jelentette be, aki

  • az Együttben politizál(t),
  • függetlenként jutott be az Országgyűlésbe,
  • azonban villámgyorsan átnyergelt az LMP frakciójába.

A teljes mértékben ellehetetlenült, nem túl jól muzsikáló bizniszpártnak, vagy legalábbis vezetőinek jó hír, hogy nagyjából összejött a kampánytámogatásra kunyerált pénz. Ezt amúgy a párt volt elnökségi tagjainak kell visszafizetnie.

A nagy tarhálási akció sikerességét megerősítette Juhász Péter is, aki elmondta, jelenleg 143 millió forintnál tart a párt. Hozzátette, hogy az elnökség tagjai tegnap azt beszélték, bármi van, ezt az összeget a jövő héten a teljes összeget befizetik. A maradék pénzt az elnökség tagjai teremtik elő, feltehetően baráti kölcsönöket segítségével, mert legújabb céljuk, hogy elkerüljék a NAV-tartozást.