A nő nem tudta elviselni a szakítást, brutálisan megkínozta volt élettársát

Vágólapra másolva!
A 37 éves nő és a nála kilenc évvel fiatalabb lány egy Tisza melletti kis faluban éltek, amíg utóbbi nem szakított párjával. A nő a szakítás után néhány nappal – azzal az ürüggyel, hogy szeretné meglátogatni tíz közös kutyájukat – bejelentkezés nélkül megjelent korábbi közös otthonukban.
Vágólapra másolva!

Az idősebb nő bement a házába, ahonnan – noha a fiatalabb lány többször is megkérte – nem volt hajlandó elmenni, sőt a vállánál fogva megragadta volt élettársát, belökte a fürdőszobába, és belülről magukra zárta az ajtót.

Ott a földre nyomta szerelmét, rátérdelt, és egy zsineget a torkára hurkolva faggatni kezdte, hogy kivel él együtt. Közben arra kérte, hogy fogadja vissza.

Attól függően, hogy mennyire feleltek meg neki a válaszok, hol szorosabbra húzta, hol lazábbra engedte a kötelet.

Végül, amikor minden kérdésére számára megfelelő választ kapott, lazított a hurkon, így a lány le tudta venni magáról a zsineget, amit ki is dobott az ablakon.

A nő azonban ezután is bántalmazta, a haját tépte, többször a falnak vágta és a ruhaszárítónak lökte, majd a ruháját is leszakította. A több mint három órán át tartó vallatásnak csak akkor szakadt vége, amikor a lány biztosította szerelméről.

Az idősebb nőt többek között személyi szabadság megsértésével vádolják.