Kilakoltatták a gyerekével, mert a volt férje nem fizette az autóhitelt

Vágólapra másolva!
Az autóhitele miatt elárverezték a lakását egy nőnek Keszthelyen. Mire hazaért a munkából, már kilakoltatták, be sem tudott menni a saját lakásába – hangzott el a Tényekben. A nő azt mondta, a volt férje vette fel az autóra a hitelt. A kocsit a mai napig használja, de a válás óta nem fizette a törlesztőrészleteket. Az asszony az éjszakát a lépcsőházban töltötte, a 15 éves fia az egyik barátjánál aludt.
Vágólapra másolva!

A végrehajtó utasítására a rendőrség törte fel a lakás ajtaját, a zárat kicsrélték, így az asszony nem tudott bemeni az otthonába.

A saját lábtörlőjén aludt.

15 éves fia először a pincében próbált meg aludni, később az egyik barátja felajánlotta, hogy náluk töltheti az éjszakát.

Vajda Attiláné azt nyilatkozta a Tényeknek, hogy tíz év házasság után négy éve elvált. A házasság alatt a férje hitelre vett magának egy autót. Bár az asszony nem volt ott az autóvásárláskor, a férj őt nevezte meg adóstársként.

A férfi azonban nem fizette a hitelt, bár az autót azóta is használja.

Az asszonyt először csak figyelmeztették, majd zárolták a bankszámláját. Hiába írta meg többször is, hogy az autó a volt férje tulajdona, azt mondja, soha nem kapott választ.

A nő most jogi segítséget szeretne, mert úgy érzi, sok mindenben hibáztak a hivatalok.